Barnulási tippek a Chocolate Browon csokiszoláriumokhoz!

Mindenki szeretne egészségesen és szépen barnulni. Megpróbálunk hozzá egy kis útmutatót adni!

Az első és legfontosabb a mértékletesség. Nem szabad túlzásba vinni a szoláriumozást még csokicsöves szolárium esetén sem. Ez általában az élet minden területén igaz.

Milyen a bőrtípusunk

Fontos, hogy ismerjük saját bőrtípusunkat. Tudnunk kell, hogyan reagálunk az UV fényre gondolva itt a természetes napfényre és a szolárium mesterséges fényére is. Menyire szoktunk könnyen lebarnulni esetleg hajlamos-e bőrünk arra, hogy könnyen leégjen. Valamint fontos odafigyelni anyajegyeinkre is. A kiemelkedő nagyobb anyajegyeket ajánlatos szoláriumozáskor és napozáskor egyaránt UV védő krémmel bekenni.

Fokozatosan emeljük a szoláriumozás időtartalmát. Szoktassuk bőrünket a szoláriumhoz. Először rövidebb ideig szolizzunk ez kb. 3-6 perces időtartamot jelent, majd később mikor a bőrünk már barnább árnyalatú emelhetjük a szolizási időt kis lépésekben.

Érdemes védőszemüveget használni!

Mindenféle UV fénytől érdemes szemünket megóvni. A kutatások szerint a természetes UV fény ellen is érdemes napszemüveggel védekezni. A szoláriumban használatos védőszemüvegek úgy vannak kialakítva, hogy attól az arcunk tökéletesen le tud barnulni nem marad nyoma.

Folyadék pótlás

Az emberi test kb.75%-ban vizet tartalmaz. A megfelelő folyadék bevitel lényeges az egészségünk szempontjából. Szoláriumozás közben testünk folyadékot veszít, amit pótolni kell. A bőrünk is csak akkor tud egészséges lenni, ha mi magunk is azok vagyunk. Kevés folyadék bevitel hozzájárul bőrünk rugalmasságának elveszítéséhez.

Szolárium kozmetikumok

Ezeket a termékeket kifejezetten arra fejlesztették ki, hogy megóvják bőrünket szoláriumozás közben. Kb. 30-40% barnulhatunk hatékonyabban, ha szolárium kozmetikumokat használunk. A szolárium kozmetikumok nem csak a barnulást segítik elő, hanem megvédenek az UV sugárzás nem kívánatos hatásaitól. A kozmetikumok használata segít megelőzni a ráncok kialakulását. Feltölti a szoláriumozás közben kiszáradt bőrt folyadékkal hidratálja azt. FONTOS bőrradíros kezelés után nem ajánlatos a szoláriumozás. A bőr olyankor könnyebben leéghet. Jó tanács ne viselj sminket szoláriumozás közben két okból sem. Ezek a sminkek legtöbbször tartalmaznak UV szűrőt így nem fogsz tudni lebarnulni. A másik az, hogy a szoláriumozás közben kitágult pólusokba könnyen beszívódnak ezek az anyagok elkoszolják a bőrünket.

Akciós ajánlataink

Minden nálunk vásárolt csövet ingyen viszünk házhoz! Ne késlekedjen és nyissa a szezont új szoláriumcsövekkel. Tegye meg megrendelését telefonon vagy e-mailben és ne törődjön a szállítással járó teendőkkel.

Csatlakozzón Chocolate Brown Csokiszolárium Hálózatunkhoz!

Szolárium stúdió nyitás

Nálunk mindent egy helyen megtalálsz! Segítünk megálmodni és felépíteni SAJÁT SZOLÁRIUM SZALONODAT! Teljes körű szolgáltatást nyújtunk a szolárium szalon belső felépítésétől kezdve! Biztosítjuk számodra a szükséges szolárium gépeket, szolárium csöveket, kozmetikumokat és minden kiegészítőt, ami egy szolárium szalon nyitásához szükséges.

További részletekért látogass el Szalon Nyitás menüpontunkba

Szolárium szalon nyitás

Chocolate Brown premium

Chocolate_Brown_premium

Chocolate_Brown_premium

Rólunk mondták

Erika Váradi – "Maximális a színvonala. Rendszeres csőcseré, fullos gépek. Kedves segítőkész recepciós lányok. A barátnőimmel nem is vagyunk hajlandóak máshova menni."

Xénia Kiss – "Ma voltam először, de megvettetek. Nagyon kedves volt a recepciós lány. Összességében maximálisan meg vagyok elégedve!!! Rendszeresen fogok járni!"

Xénia Kiss – "Ma voltam először, de megvettetek. Nagyon kedves volt a recepciós lány. Összességében maximálisan meg vagyok elégedve!!! Rendszeresen fogok járni!"

Alexandra Mezei – "Szuper elegáns hely, kedves, mosolygós lányokkal, kitűnő gépekkel! Imádok ide járni!"