Barnulási tippek a Chocolate Browon csokiszoláriumokhoz!

Mindenki szeretne egyenletesen és szépen barnulni. Megpróbálunk hozzá egy kis útmutatót adni!

Az első és legfontosabb a mértékletesség. Nem szabad túlzásba vinni a szoláriumozást még csokicsöves szolárium esetén sem. Ez általában az élet minden területén igaz.

Milyen a bőrtípusunk

Fontos, hogy ismerjük saját bőrtípusunkat. Tudnunk kell, hogyan reagálunk az UV fényre gondolva itt a természetes napfényre és a szolárium mesterséges fényére is. Menyire szoktunk könnyen lebarnulni esetleg hajlamos-e bőrünk arra, hogy könnyen leégjen. Valamint fontos odafigyelni anyajegyeinkre is. A kiemelkedő nagyobb anyajegyeket ajánlatos szoláriumozáskor és napozáskor egyaránt UV védő krémmel bekenni.

Fokozatosan emeljük a szoláriumozás időtartalmát. Szoktassuk bőrünket a szoláriumhoz. Először rövidebb ideig szolizzunk ez kb. 3-6 perces időtartamot jelent, majd később mikor a bőrünk már barnább árnyalatú emelhetjük a szolizási időt kis lépésekben.

Érdemes védőszemüveget használni!

Mindenféle UV fénytől érdemes szemünket megóvni. A kutatások szerint a természetes UV fény ellen is érdemes napszemüveggel védekezni. A szoláriumban használatos védőszemüvegek úgy vannak kialakítva, hogy attól az arcunk tökéletesen le tud barnulni nem marad nyoma.

Folyadék pótlás

Az emberi test kb.75%-ban vizet tartalmaz. Szoláriumozás közben testünk folyadékot veszít, amit pótolni kell.  Kevés folyadék bevitel hozzájárul bőrünk rugalmasságának elveszítéséhez.

Szolárium kozmetikumok

Ezeket a termékeket kifejezetten arra fejlesztették ki, hogy megóvják bőrünket szoláriumozás közben. Kb. 30-40% barnulhatunk hatékonyabban, ha szolárium kozmetikumokat használunk. A szolárium kozmetikumok nem csak a barnulást segítik elő, hanem megvédenek az UV sugárzás nem kívánatos hatásaitól. A kozmetikumok használata segít megelőzni a ráncok kialakulását. Feltölti a szoláriumozás közben kiszáradt bőrt folyadékkal hidratálja azt. FONTOS bőrradíros kezelés után nem ajánlatos a szoláriumozás. A bőr olyankor könnyebben leéghet. Jó tanács ne viselj sminket szoláriumozás közben két okból sem. Ezek a sminkek legtöbbször tartalmaznak UV szűrőt így nem fogsz tudni lebarnulni. A másik az, hogy a szoláriumozás közben kitágult pólusokba könnyen beszívódnak ezek az anyagok elkoszolják a bőrünket.

Akciós ajánlataink

Minden nálunk vásárolt csövet ingyen viszünk házhoz! Ne késlekedjen és nyissa a szezont új szoláriumcsövekkel. Tegye meg megrendelését telefonon vagy e-mailben és ne törődjön a szállítással járó teendőkkel. A szállítás Magyarország teljes területén 200 000 Ft vásárlási érték felett ingyenes! Külföldre megegyezés szerint kedvezményes szállítást intézünk! Kérje ajánlatunkat!

Csatlakozzon Chocolate Brown Csokiszolárium Hálózatunkhoz!

Szolárium stúdió nyitás

Nálunk mindent egy helyen megtalálsz! Segítünk megálmodni és felépíteni SAJÁT SZOLÁRIUM SZALONODAT! Teljes körű szolgáltatást nyújtunk a szolárium szalon belső felépítésétől kezdve! Biztosítjuk számodra a szükséges szolárium gépeket, szolárium csöveket, kozmetikumokat és minden kiegészítőt, ami egy szolárium szalon nyitásához szükséges.

További részletekért látogass el Szalon Nyitás menüpontunkba

Szolárium szalon nyitás

Chocolate Brown premium

Chocolate_Brown_premium

Chocolate_Brown_premium

Rólunk mondták

Erika Váradi – "Maximális a színvonala. Rendszeres csőcseré, fullos gépek. Kedves segítőkész recepciós lányok. A barátnőimmel nem is vagyunk hajlandóak máshova menni."

Xénia Kiss – "Ma voltam először, de megvettetek. Nagyon kedves volt a recepciós lány. Összességében maximálisan meg vagyok elégedve!!! Rendszeresen fogok járni!"

Xénia Kiss – "Ma voltam először, de megvettetek. Nagyon kedves volt a recepciós lány. Összességében maximálisan meg vagyok elégedve!!! Rendszeresen fogok járni!"

Alexandra Mezei – "Szuper elegáns hely, kedves, mosolygós lányokkal, kitűnő gépekkel! Imádok ide járni!"