Tannymax-Brow kozmetikai termékek

Funatic Fruity

Ergoline

Bronzosító, ápoló aloe vera, bőrbarát melanin az abszolút lélegzetelállító mélybarnulásért, bőrvédő vitaminok. Értékes őszibarackmag olaj és természetes cukornád kivonattal a fergeteges bronzbarna bőrért.

Funatic Exotic

Ergoline

Bronzosító, ápoló aloe vera, bőrbarát melanin az abszolút lélegzetelállító mélybarnulásért, bőrvédő vitaminok. Hidratáló papaja és természetes cukornád kivonat a fergeteges bronzbarna bőrért.

Intansity Fruity

Ergoline

Ápoló aloe vera, bőrbarát melanin az abszolút lélegzetelállító mélybarnulásért, bőrvédő vitaminok, értékes őszibarackmag olaj kivonat.

Intansity Exotic

Ergoline

Ápoló aloe vera, bőrbarát melanin az abszolút lélegzetelállító mélybarnulásért, bőrvédő vitaminok, hidratáló papaja kivonat.

Beyouty Tropical

Ergoline

Szoláriumozás utáni krém arcra és testre.

Akciós ajánlataink

Minden nálunk vásárolt csövet ingyen viszünk házhoz! Ne késlekedjen és nyissa a szezont új szoláriumcsövekkel. Tegye meg megrendelését telefonon vagy e-mailben és ne törődjön a szállítással járó teendőkkel. A szállítás Magyarország teljes területén 200 000 Ft vásárlási érték felett ingyenes! Külföldre megegyezés szerint kedvezményes szállítást intézünk! Kérje ajánlatunkat!

Csatlakozzon Chocolate Brown Csokiszolárium Hálózatunkhoz!

Szolárium stúdió nyitás

Nálunk mindent egy helyen megtalálsz! Segítünk megálmodni és felépíteni SAJÁT SZOLÁRIUM SZALONODAT! Teljes körű szolgáltatást nyújtunk a szolárium szalon belső felépítésétől kezdve! Biztosítjuk számodra a szükséges szolárium gépeket, szolárium csöveket, kozmetikumokat és minden kiegészítőt, ami egy szolárium szalon nyitásához szükséges.

További részletekért látogass el Szalon Nyitás menüpontunkba

Szolárium szalon nyitás

Chocolate Brown premium

Chocolate_Brown_premium

Chocolate_Brown_premium

Rólunk mondták

Erika Váradi – "Maximális a színvonala. Rendszeres csőcseré, fullos gépek. Kedves segítőkész recepciós lányok. A barátnőimmel nem is vagyunk hajlandóak máshova menni."

Xénia Kiss – "Ma voltam először, de megvettetek. Nagyon kedves volt a recepciós lány. Összességében maximálisan meg vagyok elégedve!!! Rendszeresen fogok járni!"

Xénia Kiss – "Ma voltam először, de megvettetek. Nagyon kedves volt a recepciós lány. Összességében maximálisan meg vagyok elégedve!!! Rendszeresen fogok járni!"

Alexandra Mezei – "Szuper elegáns hely, kedves, mosolygós lányokkal, kitűnő gépekkel! Imádok ide járni!"