EU 0.3 csövek árlista

Testbarnító csövek

INTELLIGENS CSŐ - SUPERBRONZ EU 0.3 - SUPERBRONZ PLUS EU 0.3 Magyarországon elsőként elérhető a legegészségesebb természetes barnulást eredményező európai uniós szabványnak megfelelő szolárium cső család - Superbronz EU 0.3 - egyenesen a superbronz laboratóriumából.A Lighttech lámpagyártó és lámpatechnológiai Kft segítségével fejlesztettük ki közösen a magyarországi napozási szokásoknak és szoláriumozók bőrtípusának megfelelő optimális barnulási eredményű szolárium cső típusokat.Mint a tengerparti nap, úgy simogat és úgy melegíti bőrünket, miközben a megfelelően beállított UVB sugárzás biztonságosan és megégés nélkül hozza létre az új pigmentációt, míg a megfelelő mennyiségű és megfelelő ideig ható UVA sugárzás kényelmesen lebarnítja a bőrt. Az egészség számunkra a legfontosabb az új fejlesztésű legújabb gyártástechnológiával és minőségbiztosítással készített lámpánk által. Több, mint 2 éves fejlesztési munka és barnulási tapasztalat gyümölcse ez a szolárium cső család.

Kérje ajánlatunkat EU 0.3 csöveinkre

Akciós ajánlataink

Minden nálunk vásárolt csövet ingyen viszünk házhoz! Ne késlekedjen és nyissa a szezont új szoláriumcsövekkel. Tegye meg megrendelését telefonon vagy e-mailben és ne törődjön a szállítással járó teendőkkel. A szállítás Magyarország teljes területén 200 000 Ft vásárlási érték felett ingyenes! Külföldre megegyezés szerint kedvezményes szállítást intézünk! Kérje ajánlatunkat!

Csatlakozzon Chocolate Brown Csokiszolárium Hálózatunkhoz!

Szolárium stúdió nyitás

Nálunk mindent egy helyen megtalálsz! Segítünk megálmodni és felépíteni SAJÁT SZOLÁRIUM SZALONODAT! Teljes körű szolgáltatást nyújtunk a szolárium szalon belső felépítésétől kezdve! Biztosítjuk számodra a szükséges szolárium gépeket, szolárium csöveket, kozmetikumokat és minden kiegészítőt, ami egy szolárium szalon nyitásához szükséges.

További részletekért látogass el Szalon Nyitás menüpontunkba

Szolárium szalon nyitás

Chocolate Brown premium

Chocolate_Brown_premium

Chocolate_Brown_premium

Rólunk mondták

Erika Váradi – "Maximális a színvonala. Rendszeres csőcseré, fullos gépek. Kedves segítőkész recepciós lányok. A barátnőimmel nem is vagyunk hajlandóak máshova menni."

Xénia Kiss – "Ma voltam először, de megvettetek. Nagyon kedves volt a recepciós lány. Összességében maximálisan meg vagyok elégedve!!! Rendszeresen fogok járni!"

Xénia Kiss – "Ma voltam először, de megvettetek. Nagyon kedves volt a recepciós lány. Összességében maximálisan meg vagyok elégedve!!! Rendszeresen fogok járni!"

Alexandra Mezei – "Szuper elegáns hely, kedves, mosolygós lányokkal, kitűnő gépekkel! Imádok ide járni!"