Csokiszolárium hálózat

Csokiszolárium hálózat előnyei:

A hálózatot kifejezetten a szolárium Üzemeltetőknek hoztuk létre, hogy segítsük munkájukat! Célunk, hogy aki csokiszolárium hálózatunkhoz csatlakozik színvonalas szolgáltatást tudjon nyújtani vendégei részére!

Szeretnénk minél szélesebb körben megismertetni ezt az egyedülálló technológiát, ami új korszakot nyit a szoláriumozók számára.

Miért csatlakozzon Csokiszolárium hálózatunkhoz?

Sok éves szakmai tapasztalat áll rendelkezésünkre, ami biztosíték arra, hogy  kellő segítséget tudjunk nyújtani a hálózati tagok számára.

Szolárium készülékek

Chocolate Brown TOP csokicsövek mellett, biztosítani tudjuk szoláriumgép igényét! Széles választékban rendelkezünk szolárium gépekkel. Minden igényt ki tudunk elégíteni. Az új szolárium készülékek mellett forgalmazunk felújított szoláriumgépeket is.

Tartozékok szolárium gépekhez

Pótalkatrészekkel és kiegészítőkel is el tudjuk látni partnereinket!

 Kozmetikumok a szoláriumozáshoz

Hatalmas kozmetikum választékkal rendelkezünk. Több neves gyártó termékeit is forgalmazzuk! Tekintse meg választékunkat

Nálunk mindent egy helyen megkaphat, amire a szolárium üzemeltetéshez szüksége van.

Minden nálunk vásárolt csövet ingyen viszünk házhoz!

Csatlakozzon csokiszolárium hálózatunkhoz MOST nem fogja megbánni!

Segítünk, hogy szoláriuma igazán sikeres legyen!

 

Akciós ajánlataink

Minden nálunk vásárolt csövet ingyen viszünk házhoz! Ne késlekedjen és nyissa a szezont új szoláriumcsövekkel. Tegye meg megrendelését telefonon vagy e-mailben és ne törődjön a szállítással járó teendőkkel. A szállítás Magyarország teljes területén 200 000 Ft vásárlási érték felett ingyenes! Külföldre megegyezés szerint kedvezményes szállítást intézünk! Kérje ajánlatunkat!

Csatlakozzon Chocolate Brown Csokiszolárium Hálózatunkhoz!

Szolárium stúdió nyitás

Nálunk mindent egy helyen megtalálsz! Segítünk megálmodni és felépíteni SAJÁT SZOLÁRIUM SZALONODAT! Teljes körű szolgáltatást nyújtunk a szolárium szalon belső felépítésétől kezdve! Biztosítjuk számodra a szükséges szolárium gépeket, szolárium csöveket, kozmetikumokat és minden kiegészítőt, ami egy szolárium szalon nyitásához szükséges.

További részletekért látogass el Szalon Nyitás menüpontunkba

Szolárium szalon nyitás

Chocolate Brown premium

Chocolate_Brown_premium

Chocolate_Brown_premium

Rólunk mondták

Erika Váradi – "Maximális a színvonala. Rendszeres csőcseré, fullos gépek. Kedves segítőkész recepciós lányok. A barátnőimmel nem is vagyunk hajlandóak máshova menni."

Xénia Kiss – "Ma voltam először, de megvettetek. Nagyon kedves volt a recepciós lány. Összességében maximálisan meg vagyok elégedve!!! Rendszeresen fogok járni!"

Xénia Kiss – "Ma voltam először, de megvettetek. Nagyon kedves volt a recepciós lány. Összességében maximálisan meg vagyok elégedve!!! Rendszeresen fogok járni!"

Alexandra Mezei – "Szuper elegáns hely, kedves, mosolygós lányokkal, kitűnő gépekkel! Imádok ide járni!"