Szoláriumozás a kezdetek

A szolárium feltalálása Friedrich Wolf német tudós nevéhez fűződik. A legelső szoláriumokban használt UV lámpa a véletlen műve. 1970-ben a tudós azt vizsgálta, hogy a mesterséges úton előállított UV fény milyen hatással van az atléták teljesítményére. A vizsgálatok során felfigyelt arra, hogy a sportolók lebarnultak

Ennek a megfigyelésnek köszönhetően megalkotta az első szolárium gépet. Ez a találmánya hamar híressé tette 1978-ban az Egyesült Államokban is bemutatták.

Bár az első gép lényegét tekintve nagyon hasonló a maiakhoz, a technika azóta nagyon sokat fejlődött. A szoláriumcsövek és természetesen a készülékek is azóta már sokkal kifinomultabbak és hatékonyabbak.

Manapság már minden igényünket kielégítik a szolárium gépek. Azóta már van álló szolárium is, hogy mindenki a számára legmegfelelőbb módon tudjon barnulni. Mindamellett, hogy kényelmesen és szépen tudunk barnulni nagy hangsúlyt fektetnek a szolárium gép gyártók, hogy tökéletesen tudjanak relaxálni a pihenni és barnulni vágyó emberek

Akciós ajánlataink

Minden nálunk vásárolt csövet ingyen viszünk házhoz! Ne késlekedjen és nyissa a szezont új szoláriumcsövekkel. Tegye meg megrendelését telefonon vagy e-mailben és ne törődjön a szállítással járó teendőkkel. A szállítás Magyarország teljes területén 200 000 Ft vásárlási érték felett ingyenes! Külföldre megegyezés szerint kedvezményes szállítást intézünk! Kérje ajánlatunkat!

Csatlakozzon Chocolate Brown Csokiszolárium Hálózatunkhoz!

Szolárium stúdió nyitás

Nálunk mindent egy helyen megtalálsz! Segítünk megálmodni és felépíteni SAJÁT SZOLÁRIUM SZALONODAT! Teljes körű szolgáltatást nyújtunk a szolárium szalon belső felépítésétől kezdve! Biztosítjuk számodra a szükséges szolárium gépeket, szolárium csöveket, kozmetikumokat és minden kiegészítőt, ami egy szolárium szalon nyitásához szükséges.

További részletekért látogass el Szalon Nyitás menüpontunkba

Szolárium szalon nyitás

Chocolate Brown premium

Chocolate_Brown_premium

Chocolate_Brown_premium

Rólunk mondták

Erika Váradi – "Maximális a színvonala. Rendszeres csőcseré, fullos gépek. Kedves segítőkész recepciós lányok. A barátnőimmel nem is vagyunk hajlandóak máshova menni."

Xénia Kiss – "Ma voltam először, de megvettetek. Nagyon kedves volt a recepciós lány. Összességében maximálisan meg vagyok elégedve!!! Rendszeresen fogok járni!"

Xénia Kiss – "Ma voltam először, de megvettetek. Nagyon kedves volt a recepciós lány. Összességében maximálisan meg vagyok elégedve!!! Rendszeresen fogok járni!"

Alexandra Mezei – "Szuper elegáns hely, kedves, mosolygós lányokkal, kitűnő gépekkel! Imádok ide járni!"