Chocolate Brown Csokicsövek

Mi is az a Csokicső?

A Chocolate Brown csokicső egy különleges szoláriumcső, mely használatával viszonylag kevesebb idő alatt sötét csokiszínt lehet szerezni. Ez az új szoláriumcső titkos tervek alapján , szabadalom védelme alatt, szinte utánozhatatlan módon gyártódik, Németországban, az EU egyik legnagyobb lámpagyárában.

A Chocolate Brown csokicsöveket bármilyen szoláriumgépben lehet alkalmazni.

A Csokicső típusai:

  • a Chocolate Brown Nr1.
  • a Chocolate Brown Nr2.
  • a Chocolate Brown Nr3.
  • a Chocolate Brown Dark
  • és a Chocolate Brown Medium

Tekintse meg Chocolate Brown Csokicső Árlistánkat !

Chocolate Brown Csokicső Árlista

A csokicső esetén is felmerülhet a kérdés: Mennyi időt feküdjek csokicsöves szoláriumban?

A válasz természetesen attól függ, hogy melyik csokicső alatt szerzed meg a csokiszínedet... A pontosítás érdekében kérdezd a stúdió munkatársát!

Az általánosana következőket ajánljuk:

  • Ha eddig 7 percet barnultál, akkor a Chocolate Brown TOP csokicsővel 6 percet elég lesz.
  • Ha eddig 11-12 percet szoláriumoztál ( normál vagy intenzív barnítóhatású csövekkel ), akkor a Chocolate Brown csokicsövet 9 percig használd!
  • Ha normál szoliban 17, vagy turbó szoliban 15 percet voltál, nos, ez esetben a Chocolate Brown csokicsőves szoláriumban 12 perc alatt éred el ugyanazt a hatást.
  • Ha nagyon jól bírtad és normál szoliban 22, vagy intenzív barnítóhatású csövek alatt 19 percet feküdtél, akkor a Chocolate Brown Csokicső 15 perc alatt biztosítja neked a barnaságot.

( A percek számításánál a Chocolate Brown csokicső értékeivel számoltunk. )

Minden esetben kérjétek ki a szoláriumstúdió személyzetének véleményét a barnulási idővel kapcsolatban!

Másik előny: olcsóbb a Chocolate Brown Csokicső használata!

Ugyanis a kevesebb befekvési idő olcsóbb szoláriumozást eredményez!

Megkreáltuk a barnulni vágyók számára a kedvezményesebb és hatékonyabb szolgáltatást, a Chocolate Brown csokicsöveket! A vendégek számára hatékonyabb, mert már egyetlen alkalom után csokiszínt kölcsönöz a vendég bőrének. Ilyen sötét bőrszínt ezidáig csak három-négy szoláriumozással érhettünk csak el!

A vendégek számára kisebb kiadást jelent, mert a megszokott napozási idő a gyors lefolyású barnító erő miatt csökken, így kevesebb idő alatt, kevesebb pénzből ér el a vendég mélyebb sötétbarna bőrszínt. Több és elégedettebb vendéget tudunk fogadni naponta!

De nézzük, hogy a csokicső mennyit takarít meg neked: (Ha az előzőekben vett példákkal és egy átlagosnak mondható 90Ft/perc percdíjjal számolunk)

  • eddig fizettél 630 Ft-ot, a csokicsőre csak 540 Ft-ot kell áldoznod alkalmanként.
  • ha eddig 1080 vagy intenzív csövek esetén 990 Ft-odba került a szoláriumozás, most csak 810 Ft-odba fog kerülni a Chocolate Brown csokicsővel
  • a harmadik példában említett időmennyiségnél 1530, illetve 1350 Ft helyett már csak 1080 Ft-ot kell barnulásra áldoznod, ha csokicsővet használsz
  • az utolsó példában a legszembetűnöbb a megtakarítás: 1980, illetve 1710 Ft-ból megtakarítottál több mint 22%-ot a Csokicső-vel!

És mindez mennyiért?

Csokicső árlistánkat itt találja!

Akciós ajánlataink

Minden nálunk vásárolt csövet ingyen viszünk házhoz! Ne késlekedjen és nyissa a szezont új szoláriumcsövekkel. Tegye meg megrendelését telefonon vagy e-mailben és ne törődjön a szállítással járó teendőkkel.

Csatlakozzón Chocolate Brown Csokiszolárium Hálózatunkhoz!

Szolárium stúdió nyitás

Nálunk mindent egy helyen megtalálsz! Segítünk megálmodni és felépíteni SAJÁT SZOLÁRIUM SZALONODAT! Teljes körű szolgáltatást nyújtunk a szolárium szalon belső felépítésétől kezdve! Biztosítjuk számodra a szükséges szolárium gépeket, szolárium csöveket, kozmetikumokat és minden kiegészítőt, ami egy szolárium szalon nyitásához szükséges.

További részletekért látogass el Szalon Nyitás menüpontunkba

Szolárium szalon nyitás

Chocolate Brown premium

Chocolate_Brown_premium

Chocolate_Brown_premium

Rólunk mondták

Erika Váradi – "Maximális a színvonala. Rendszeres csőcseré, fullos gépek. Kedves segítőkész recepciós lányok. A barátnőimmel nem is vagyunk hajlandóak máshova menni."

Xénia Kiss – "Ma voltam először, de megvettetek. Nagyon kedves volt a recepciós lány. Összességében maximálisan meg vagyok elégedve!!! Rendszeresen fogok járni!"

Xénia Kiss – "Ma voltam először, de megvettetek. Nagyon kedves volt a recepciós lány. Összességében maximálisan meg vagyok elégedve!!! Rendszeresen fogok járni!"

Alexandra Mezei – "Szuper elegáns hely, kedves, mosolygós lányokkal, kitűnő gépekkel! Imádok ide járni!"