Chocolate Brown Csokicsövek

Mi is az a Csokicső?

A Chocolate Brown csokicső egy különleges szoláriumcső, mely használatával viszonylag kevesebb idő alatt sötét csokiszínt lehet szerezni. Ez az új szoláriumcső titkos tervek alapján , szabadalom védelme alatt, szinte utánozhatatlan módon gyártódik, Németországban, az EU egyik legnagyobb lámpagyárában.

A Chocolate Brown csokicsöveket bármilyen szoláriumgépben lehet alkalmazni.

A Csokicső típusai:

  • a Chocolate Brown Nr1.
  • a Chocolate Brown Nr2.
  • a Chocolate Brown Nr3.
  • a Chocolate Brown Dark
  • és a Chocolate Brown Medium

Tekintse meg Chocolate Brown Csokicső Árlistánkat !

Chocolate Brown Csokicső Árlista

A csokicső esetén is felmerülhet a kérdés: Mennyi időt feküdjek csokicsöves szoláriumban?

A válasz természetesen attól függ, hogy melyik csokicső alatt szerzed meg a csokiszínedet... A pontosítás érdekében kérdezd a stúdió munkatársát!

Az általánosana következőket ajánljuk:

  • Ha eddig 7 percet barnultál, akkor a Chocolate Brown TOP csokicsővel 6 percet elég lesz.
  • Ha eddig 11-12 percet szoláriumoztál ( normál vagy intenzív barnítóhatású csövekkel ), akkor a Chocolate Brown csokicsövet 9 percig használd!
  • Ha normál szoliban 17, vagy turbó szoliban 15 percet voltál, nos, ez esetben a Chocolate Brown csokicsőves szoláriumban 12 perc alatt éred el ugyanazt a hatást.
  • Ha nagyon jól bírtad és normál szoliban 22, vagy intenzív barnítóhatású csövek alatt 19 percet feküdtél, akkor a Chocolate Brown Csokicső 15 perc alatt biztosítja neked a barnaságot.

( A percek számításánál a Chocolate Brown csokicső értékeivel számoltunk. )

Minden esetben kérjétek ki a szoláriumstúdió személyzetének véleményét a barnulási idővel kapcsolatban!

Másik előny: olcsóbb a Chocolate Brown Csokicső használata!

Ugyanis a kevesebb befekvési idő olcsóbb szoláriumozást eredményez!

Megkreáltuk a barnulni vágyók számára a kedvezményesebb és hatékonyabb szolgáltatást, a Chocolate Brown csokicsöveket! A vendégek számára hatékonyabb, mert már egyetlen alkalom után csokiszínt kölcsönöz a vendég bőrének. Ilyen sötét bőrszínt ezidáig csak három-négy szoláriumozással érhettünk csak el!

A vendégek számára kisebb kiadást jelent, mert a megszokott napozási idő a gyors lefolyású barnító erő miatt csökken, így kevesebb idő alatt, kevesebb pénzből ér el a vendég mélyebb sötétbarna bőrszínt. Több és elégedettebb vendéget tudunk fogadni naponta!

De nézzük, hogy a csokicső mennyit takarít meg neked: (Ha az előzőekben vett példákkal és egy átlagosnak mondható 90Ft/perc percdíjjal számolunk)

  • eddig fizettél 630 Ft-ot, a csokicsőre csak 540 Ft-ot kell áldoznod alkalmanként.
  • ha eddig 1080 vagy intenzív csövek esetén 990 Ft-odba került a szoláriumozás, most csak 810 Ft-odba fog kerülni a Chocolate Brown csokicsővel
  • a harmadik példában említett időmennyiségnél 1530, illetve 1350 Ft helyett már csak 1080 Ft-ot kell barnulásra áldoznod, ha csokicsővet használsz
  • az utolsó példában a legszembetűnöbb a megtakarítás: 1980, illetve 1710 Ft-ból megtakarítottál több mint 22%-ot a Csokicső-vel!

És mindez mennyiért?

Csokicső árlistánkat itt találja!

Akciós ajánlataink

Minden nálunk vásárolt csövet ingyen viszünk házhoz! Ne késlekedjen és nyissa a szezont új szoláriumcsövekkel. Tegye meg megrendelését telefonon vagy e-mailben és ne törődjön a szállítással járó teendőkkel. A szállítás Magyarország teljes területén 200 000 Ft vásárlási érték felett ingyenes! Külföldre megegyezés szerint kedvezményes szállítást intézünk! Kérje ajánlatunkat!

Csatlakozzon Chocolate Brown Csokiszolárium Hálózatunkhoz!

Szolárium stúdió nyitás

Nálunk mindent egy helyen megtalálsz! Segítünk megálmodni és felépíteni SAJÁT SZOLÁRIUM SZALONODAT! Teljes körű szolgáltatást nyújtunk a szolárium szalon belső felépítésétől kezdve! Biztosítjuk számodra a szükséges szolárium gépeket, szolárium csöveket, kozmetikumokat és minden kiegészítőt, ami egy szolárium szalon nyitásához szükséges.

További részletekért látogass el Szalon Nyitás menüpontunkba

Szolárium szalon nyitás

Chocolate Brown premium

Chocolate_Brown_premium

Chocolate_Brown_premium

Rólunk mondták

Erika Váradi – "Maximális a színvonala. Rendszeres csőcseré, fullos gépek. Kedves segítőkész recepciós lányok. A barátnőimmel nem is vagyunk hajlandóak máshova menni."

Xénia Kiss – "Ma voltam először, de megvettetek. Nagyon kedves volt a recepciós lány. Összességében maximálisan meg vagyok elégedve!!! Rendszeresen fogok járni!"

Xénia Kiss – "Ma voltam először, de megvettetek. Nagyon kedves volt a recepciós lány. Összességében maximálisan meg vagyok elégedve!!! Rendszeresen fogok járni!"

Alexandra Mezei – "Szuper elegáns hely, kedves, mosolygós lányokkal, kitűnő gépekkel! Imádok ide járni!"