Új Sunless álló szolárium

Sunless Solarium V58 álló szolárium

Eladó álló szolárium tulajdonságai:

Sunless Precizitás és művészet! Igazi remekmű a szoláriumok között!

Nem számítanak a körülmények, nem számít az igénybevétel, az új Sunless V58 a tökéletes légtechnikának és a pontosan megtervezett barnító térnek köszönhetően, 38%-kal jobban barnít, mint elődjei, így kategóriájában eléri a maximális barnítási teljesítményt. Az 50%-kal megnövelt ventillátor teljesítmény a kellemes szoláriumozás megszállottjainak szól. A beépített digitális időzítőn, minden vendég nyomon követheti szoláriumozási idejét.

 

Sunless Solarium V58 álló szolárium

Eladó álló szolárium tulajdonságai:

Sunless Technikai újdonságként mutatkozik be az egyedi fejlesztésű VIBRO PLATE alakformáló és cellulitisz kezelő vibrációs egység, valamint a TANNING FRESH frissítő vízpermet rendszer.

Alakformálás, cellulitisz kezelés, bemelegítő vagy levezető edzés, vagy csak kellemes időtöltés. Ez a VIBRO PLATE.

A 0.3 W/m2-es szabályozás elterjedésével, egyre fontosabbá válik, hogy vendégeink az álló szoláriumban, a megnövekedett szoláriumozási idő alatt, ne "unatkozzanak". Az egyedi fejlesztésű, VIBRO PLATE készülék, megoldást jelent vendégei számára. Nem számít az igénybevétel és nem számít az üzemeltetés helye. Legyen szó professzionális szolárium stúdióról, ahol naponta akár 30 vendég is használja kellemes időtöltésre szoláriumozás közben, fittnes teremről, ahol fel illetve levezető edzésnek kiváló kiegészítő szolgáltatást nyújt a szoláriumozni kívánó vendégeknek. Nem feledkeztünk meg a szépségszalonokról sem, hiszen a készülék, egy masszázs után kiválóan rendbe "rázza" a szervezetet. A VIBRO PLATE rendszert a vendég indíthatja el a szoláriumozási idő alatt, valamint a sebességet is Ő szabályozhatja.

Végre barnul a lábunk is!

Az egyedi fejlesztésű VIBRO PLATE betét, elősegíti a láb vérkeringését, így jobban, szebben és gyorsabban barnul lábunk a szoláriumozási idő alatt. A SCYN POKER szolárium kozmetikum család, speciálisan kifejlesztett "DÁMA" lábbarnító szolárium kozmetikumával, még hatékonyabb eredményt érhetünk el.

Érezd a tenger felöl érkező apró vízcseppek frissítő fuvallatát! TANNING FRESH!

Vendégei meghálálják ezt a kényeztetést. Egyedi fejlesztés, kizárólag az ÚJ SUNLESS V58 szoláriumban. Két nagynyomású, cseppmentes porlasztófej, mely szemmel nem látható, 50 mikron átmérőjű vízcseppekből álló vízpárát fúj vendégeire, amennyiben Ők azt igénylik. A TANNING FRESH rendszert a vendég kapcsolhatja be szoláriumozás ideje alatt, mely a készülék telepítésekor beállított időközönként frissíti fel a vendéget, a szoláriumozási idő végezetéig.

A tökéletes párosítás! Az Új Sunless V58 és Chocolate Brown Csokicső®

A Sunless V58 szolárium, 3 éven át tartó fejlesztésének minden egyes fázisában, nagy gondot fordítottunk a minél tökéletesebb légtechnika és az optimális barnító térnek kialakítására. Így értük el a +38%-os barnítási teljesítményt. A A Sylvania szolárium cső gyár mérnökei, a Chocolate Brown Csokicső®-vek kutatóival és fejlesztőivel együttműködve, 2011 január 1-től minden Csokicső® tökéletesen illeszkedik ehhez a páratlan Sunless V58-as szoláriumhoz. A készülék az 79/1997 (XII/31) IKIM szabályozásnak megfelelően Chocolate Brown Csokicső®-vekkel kerül forgalomba.

POWER SOUND! Audio rendszer.

A nagyteljesítményű erősítőnek és a speciális 3 "utas" 13cm-es hangszórónak köszönhetően, még kellemesebben tölthetik el vendégei a szoláriumozási időt. Az audio egységen elhelyezett 3,5mm-es Jack csatlakozó segítségével, Ön a készülékhez illeszthet akár egy MP3 lejátszót, mely vendégeinek változatos zenét biztosít.

A készülék folyamatosan bővülő, több nyelvű vendég tájékoztató hanggal rendelhető, mely a szoláriumozási idő alatt folyamatosan tájékoztatja a vendéget a be illetve kikapcsolt opciók állapotáról.

LED LIGHT Öltöztesse minden nap más színbe szoláriumát!

Legyen minden nap egy meglepetés a vendégei számára! Új fejlesztéseinknek köszönhetően, a Sunless V58-as szoláriumokban lehetőség nyílik arra, hogy RGB LED dekorációval szereljük fel a szolárium ajtaját, így egy rádiófrekvenciás távirányító segítségével Ön több, előre beállított színből és effect-ből választhatja ki készüléke dekorációs színét.

EGYEDI DESIGN!

Minden Sunless V58 készülék dekorációját egyedileg, az Ön elképzeléseinek megfelelően gyártjuk. A készülék megrendelésekor, meghatározhatja a: készülék színét, melyet a 260 színből álló RAL színskálából választhat ki. A körbe ölelő opál plexinek dekorációját, melyet a www.dreamstime.com weboldalról választhat ki. A csövek magasságát, mely 176 illetve XL190cm lehet, valamint a szolárium teljes felszereltségét is.

Akciós ajánlataink

Minden nálunk vásárolt csövet ingyen viszünk házhoz! Ne késlekedjen és nyissa a szezont új szoláriumcsövekkel. Tegye meg megrendelését telefonon vagy e-mailben és ne törődjön a szállítással járó teendőkkel. A szállítás Magyarország teljes területén 200 000 Ft vásárlási érték felett ingyenes! Külföldre megegyezés szerint kedvezményes szállítást intézünk! Kérje ajánlatunkat!

Csatlakozzon Chocolate Brown Csokiszolárium Hálózatunkhoz!

Szolárium stúdió nyitás

Nálunk mindent egy helyen megtalálsz! Segítünk megálmodni és felépíteni SAJÁT SZOLÁRIUM SZALONODAT! Teljes körű szolgáltatást nyújtunk a szolárium szalon belső felépítésétől kezdve! Biztosítjuk számodra a szükséges szolárium gépeket, szolárium csöveket, kozmetikumokat és minden kiegészítőt, ami egy szolárium szalon nyitásához szükséges.

További részletekért látogass el Szalon Nyitás menüpontunkba

Szolárium szalon nyitás

Chocolate Brown premium

Chocolate_Brown_premium

Chocolate_Brown_premium

Rólunk mondták

Erika Váradi – "Maximális a színvonala. Rendszeres csőcseré, fullos gépek. Kedves segítőkész recepciós lányok. A barátnőimmel nem is vagyunk hajlandóak máshova menni."

Xénia Kiss – "Ma voltam először, de megvettetek. Nagyon kedves volt a recepciós lány. Összességében maximálisan meg vagyok elégedve!!! Rendszeresen fogok járni!"

Xénia Kiss – "Ma voltam először, de megvettetek. Nagyon kedves volt a recepciós lány. Összességében maximálisan meg vagyok elégedve!!! Rendszeresen fogok járni!"

Alexandra Mezei – "Szuper elegáns hely, kedves, mosolygós lányokkal, kitűnő gépekkel! Imádok ide járni!"