Referenciák stúdió kialakítás

Saját kivitelezésű szolárium Stúdiók :

Cégünk nem csak Magyarországon segít a szolárium szalon nyitásban, hanem külföldön is!

Partnereink részére egyedi szolárium stúdiókat tervezünk, kivitelezünk<6p>

A teljes berendezést beleértve a szolárium szalon bútorait, a szolárium gépeket és csöveket valamint a szolárium kozmetikumokat is biztosítjuk. Nálunk tényleg mindent egy helyen megtalál amire egy szolárium szalon nyitásához szüksége van!

Saját építésű szolárium szalonok listája:

  • Eger Smiley Sun Szolárium
  • Füzesabony Szuzy Sun Szolárium
  • Kistarcsa Fenyves szolárium

Olaszország Bressanone

  • Chokoliss Beauty & Sun

Franciaország Besancon

CSATLAKOZZ TE IS! LEGYEN SAJÁT SZOLÁRIUM SZALONOD!

Akciós ajánlataink

Minden nálunk vásárolt csövet ingyen viszünk házhoz! Ne késlekedjen és nyissa a szezont új szoláriumcsövekkel. Tegye meg megrendelését telefonon vagy e-mailben és ne törődjön a szállítással járó teendőkkel. A szállítás Magyarország teljes területén 200 000 Ft vásárlási érték felett ingyenes! Külföldre megegyezés szerint kedvezményes szállítást intézünk! Kérje ajánlatunkat!

Csatlakozzon Chocolate Brown Csokiszolárium Hálózatunkhoz!

Szolárium stúdió nyitás

Nálunk mindent egy helyen megtalálsz! Segítünk megálmodni és felépíteni SAJÁT SZOLÁRIUM SZALONODAT! Teljes körű szolgáltatást nyújtunk a szolárium szalon belső felépítésétől kezdve! Biztosítjuk számodra a szükséges szolárium gépeket, szolárium csöveket, kozmetikumokat és minden kiegészítőt, ami egy szolárium szalon nyitásához szükséges.

További részletekért látogass el Szalon Nyitás menüpontunkba

Szolárium szalon nyitás

Rólunk mondták

Erika Váradi – "Maximális a színvonala. Rendszeres csőcseré, fullos gépek. Kedves segítőkész recepciós lányok. A barátnőimmel nem is vagyunk hajlandóak máshova menni."

Xénia Kiss – "Ma voltam először, de megvettetek. Nagyon kedves volt a recepciós lány. Összességében maximálisan meg vagyok elégedve!!! Rendszeresen fogok járni!"

Xénia Kiss – "Ma voltam először, de megvettetek. Nagyon kedves volt a recepciós lány. Összességében maximálisan meg vagyok elégedve!!! Rendszeresen fogok járni!"

Alexandra Mezei – "Szuper elegáns hely, kedves, mosolygós lányokkal, kitűnő gépekkel! Imádok ide járni!"