EU 0,3 szabványú szolárium csövek

0,3 szabványú csövek tájékoztatója

Miért minket válasszon?

 • Megbízható, biztos alapokon nyugvó cég vagyunk!
 • Széleskörű szemléletváltást népszerűsítünk a szoláriumozási szokásokkal kapcsolatosan.
 • Sajtó, internet, személyes kapcsolattartás, tájékoztatás a legfontosabb. Mi ezeket biztosítjuk!
 • Kampány során a 0,3-as stúdiók felkerülnek honlapunkra. Ezt a honlapot kifejezetten a kampány keretein belül fogjuk kifejleszteni és a szoláriumozásról, a 0,3 szabványról, információkról és kapcsolódó termékekről fog szólni.
 • Megteremtjük a szoláriumozás jövőjét!
 • A piacfelügyelettel való kapcsolattartásunk biztosítja naprakész információinkat (mérések, ellenőrzések)! Rövidesen tájékoztatást kapunk arról, hogy milyen gyakorisággal hogyan ellenőriznek, milyen következmények várhatóak akkor, ha nem felel meg egy-egy stúdió a szabványnak.
 • Folyamatosan tájékoztatjuk partnereinket, ápoljuk kapcsolatainkat!
 • Január elejétől megvásárolhatóak nálunk a Superbronz EU 0,3 csövek!
 • Nem a levegőbe beszélünk, cselekszünk! Segítséget nyújtunk a nehéz időkben!
 • Mérőműszerünkkel igény esetén kimegyünk és bemérjük a csöveket!
 • Egységes szórólapot, plakátot biztosítunk csekély befektetéssel.
 • Amennyiben be kívánja cserélni a meglévő, a szabványnak nem megfelelő lámpáját, ÜZEMÓRA ARÁNYOS CSŐBESZÁMÍTÁST BIZTOSÍTUNK!
 • számla ellenében
 • min. 1500 Ft ráfordítással
 • 2009. július óta vásárolt csövekre vonatkozik

Mi az, amit kínálunk a 0,3-as csöveinkkel?

 • szabályozott kereteken belüli barnulást
 • veszélyeket nem hordoz
 • lehetőséget ad pihenésre, relaxációra, kikapcsolódásra
 • a szoláriumozás pozitív hatásai érvényesülnek
 • kezelést adunk el (hosszabb időt töltünk el a szoláriumban, de a szín tartósabb marad, nem kell heti 2-3x, csupán egyszer használni, így pénzt takaríthat meg a vendég)
 • nem éget, nincs bőrpír
 • új vevők is elérhetőek vele, akik eddig féltek a szoláriumtól!

Mi az üzenetünk?

 • Csatlakozzon új szoláriumozást népszerűsítő kampánysorozatunkhoz!
 • Közös erővel a válságban! Együtt az új szabályozás bevezetésekor is!
 • Gondolkodjunk proaktívan (előrelátóan, felelősségteljesen)! Az új szolárim kultúra bevezetése, elfogadása a jövő!
 • Divatot kívánunk teremteni kampányunkkal a 0,3-nak, hiszen ez megfelel az EU szabványnak!
 • A 0,3 szabályozást nem lehet kikerülni, elkerülni, hiszen az már érvényben van az Európai Unió csaknem egész területén. Az a megközelítés, hogy „azért fogjunk össze, hogy harcoljunk az új szabályozás bevezetése ellen" nem célravezető, nem oldja meg a problémát, hiszen annak ellenére, hogy semelyik országban nem fogadták lelkesen a mérsékelt szoláriumozás elvét, sehol sem sikerült a szabályozással sikeresen szembeszállni. Ha a hatóságok széles körű ellenállást, sorozatosan nem jogkövető magatartást tapasztalnak az ellenőrzések során, drasztikusabb lépésekre is elszánhatják magukat.
 • Kezdje el az átállást! Lépésről-lépésre haladjon!
 • Hívja szakértőinket! Kérjen tanácsot tőlünk!
 • Célozza meg az új réteget, a 'még nem', vagy 'már nem' szoláriumozókat!

European Sunlight Association sajtótájékoztató

A szoláriumokkal kapcsolatos már lefolytatott és jövőbeni ellenőrzések célja egyaránt a szoláriumok helyes használatának elősegítése; a 0,3 W/m2 összsugárzási értéket kibocsátó szoláriumokban kiküszöbölhető a nemkívánatos bőrpír, ezáltal ellenőrzött módon élvezhetőek az UV-sugárzás pozitív hatásai, mely pozitív hatások pláne nem elhanyagolhatóak a téli, napfény-szegény időszakban. Ez Európai Szolárium Szövetség arra buzdítja az Európa-szerte működő szoláriumokat, hogy minél hamarabb térjenek át az említett határértéknek megfelelő szolárium csövek használatára, hogy nem támadható, hivatalosan elfogadott keretek között szolgálhassák ki vendégeiket.

Brüsszel, 2009. december 9. (ESA) - Nemrégen a Prosafe nevű, az EU tagállamaiból alakított európai piacfelügyelő hatóság benyújtotta jelentését a napozóágyakkal kapcsolatos közös akcióprogramról az Európai Bizottsággal közös zárókonferencia keretében Brüsszelben.

Az ezt a programot végrehajtó piacfelügyelő hatóság több mint 350 olyan szolárium szalonban, wellness központban, sportklubban, fodrászatokban és egyéb helyeken végzett ellenőrzéseket, amelyek szolárium szolgáltatást ajánlanak. Az EU területén több mint 550 napozóágyat vizsgáltak. A vizsgált napozóágyak nagy százaléka erősebben sugárzott, mint az új berendezésekre megszabott 0,3W/m2 határérték.

A vendégek felvilágosításának színvonala a gyenge és a kitűnő között váltakozott, nem minden napozóágyon volt megfelelő jelzés.

A várakozásoknak megfelelően az ellenőrök megállapításai nagymértékben eltérőek voltak a vizsgált országtól függően. Ezen nem lehet csodálkozni, hiszen a különböző nemzeti törvénykezések a jelenleg érvényes EU szabványhoz való közelítése eltérő, ami a végrehajtásban is megmutatkozik, így a szalon tulajdonosoknak néha nehéz tiszta képet kapniuk az összes előírásról és azok betartásának mikéntjéről.

Ez az oka annak, hogy az ESA kezdettől fogva együttműködött és támogatta a Prosafe JAS program vezetőségét. Mindkét félnek közös célja volt: A felhasználók és a nyilvánosság megfelelő tájékoztatása a mesterséges barnulás előnyeiről és veszélyeiről, valamint hogy csak magas minőségű termékek és szolgáltatások legyenek Európában, amelyek megfelelnek a jelenlegi szabványosításnak és előírásoknak. Ezekben az években egy belső ESA munkacsoport javaslatokat dolgozott ki a helyzet harmonizálására olyan kérdésekben, mint a stúdiók személyzetének oktatása, a napozóágyak és lámpák jelölése, valamint a vendégek és a nyilvánosság világos tájékoztatása és tanácsadás. Időközben a JAS következő két évre vonatkozó, második fázisnak minősített, az Európai Bizottság által szintén támogatott akcióterve is jóváhagyásra került.

Az Európai Szolárium Szövetség (ESA) a barnító ipar európai csúcs-szervezete. Az ESA jelenleg 30 nemzeti szövetséget és 17 európai tagországban működő gyártó céget képvisel. Külső tagországok: Norvégia, Svájc, Oroszország és az USA. Az ESA Brüsszel környékén, Belgiumban székel.

Sajtó kapcsolat:
Frank Harbusch, főtitkár
European Sunlight Association a.s.b.l. (ESA)
51, Chaussée de Charleroi
1471 Loupoigne
Belgium
Telefon: +32-67-670114
Fax: +32-67-648048
Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Web: www.europeansunlight.eu

European Sunlight Association
- Brussels Office Address:
Chaussée de Charleroi 51, 1471 Loupoigne, Belgium
Phone: +32-67-670114 Fax: +32-67-648048
Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Website: www.europeansunlight.eu

 

Akciós ajánlataink

Minden nálunk vásárolt csövet ingyen viszünk házhoz! Ne késlekedjen és nyissa a szezont új szoláriumcsövekkel. Tegye meg megrendelését telefonon vagy e-mailben és ne törődjön a szállítással járó teendőkkel. A szállítás Magyarország teljes területén 200 000 Ft vásárlási érték felett ingyenes! Külföldre megegyezés szerint kedvezményes szállítást intézünk! Kérje ajánlatunkat!

Csatlakozzon Chocolate Brown Csokiszolárium Hálózatunkhoz!

Szolárium stúdió nyitás

Nálunk mindent egy helyen megtalálsz! Segítünk megálmodni és felépíteni SAJÁT SZOLÁRIUM SZALONODAT! Teljes körű szolgáltatást nyújtunk a szolárium szalon belső felépítésétől kezdve! Biztosítjuk számodra a szükséges szolárium gépeket, szolárium csöveket, kozmetikumokat és minden kiegészítőt, ami egy szolárium szalon nyitásához szükséges.

További részletekért látogass el Szalon Nyitás menüpontunkba

Szolárium szalon nyitás

Chocolate Brown premium

Chocolate_Brown_premium

Chocolate_Brown_premium

Rólunk mondták

Erika Váradi – "Maximális a színvonala. Rendszeres csőcseré, fullos gépek. Kedves segítőkész recepciós lányok. A barátnőimmel nem is vagyunk hajlandóak máshova menni."

Xénia Kiss – "Ma voltam először, de megvettetek. Nagyon kedves volt a recepciós lány. Összességében maximálisan meg vagyok elégedve!!! Rendszeresen fogok járni!"

Xénia Kiss – "Ma voltam először, de megvettetek. Nagyon kedves volt a recepciós lány. Összességében maximálisan meg vagyok elégedve!!! Rendszeresen fogok járni!"

Alexandra Mezei – "Szuper elegáns hely, kedves, mosolygós lányokkal, kitűnő gépekkel! Imádok ide járni!"