Szoláriumozás a kezdetek

A szolárium feltalálása Friedrich Wolf német tudós nevéhez fűződik. A legelső szoláriumokban használt UV lámpa a véletlen műve. 1970-ben a tudós azt vizsgálta, hogy a mesterséges úton előállított UV fény milyen hatással van az atléták teljesítményére. A vizsgálatok során felfigyelt arra, hogy a sportolók lebarnultak

Ennek a megfigyelésnek köszönhetően megalkotta az első szolárium gépet. Ez a találmánya hamar híressé tette 1978-ban az Egyesült Államokban is bemutatták.

Bár az első gép lényegét tekintve nagyon hasonló a maiakhoz, a technika azóta nagyon sokat fejlődött. A szoláriumcsövek és természetesen a készülékek is azóta már sokkal kifinomultabbak és hatékonyabbak.

Manapság már minden igényünket kielégítik a szolárium gépek. Azóta már van álló szolárium is, hogy mindenki a számára legmegfelelőbb módon tudjon barnulni. Mindamellett, hogy kényelmesen és szépen tudunk barnulni nagy hangsúlyt fektetnek a szolárium gép gyártók, hogy tökéletesen tudjanak relaxálni a pihenni és barnulni vágyó emberek

Chocolate Brown premium

Chocolate_Brown_premium

Chocolate_Brown_premium

Akciós ajánlataink

Minden nálunk vásárolt csövet ingyen viszünk házhoz! Ne késlekedjen és nyissa a szezont új szoláriumcsövekkel. Tegye meg megrendelését telefonon vagy e-mailben és ne törődjön a szállítással járó teendőkkel.

Csatlakozzón Chocolate Brown Csokiszolárium Hálózatunkhoz!

Rólunk mondták

Erika Váradi – "Maximális a színvonala. Rendszeres csőcseré, fullos gépek. Kedves segítőkész recepciós lányok. A barátnőimmel nem is vagyunk hajlandóak máshova menni."

Xénia Kiss – "Ma voltam először, de megvettetek. Nagyon kedves volt a recepciós lány. Összességében maximálisan meg vagyok elégedve!!! Rendszeresen fogok járni!"

Xénia Kiss – "Ma voltam először, de megvettetek. Nagyon kedves volt a recepciós lány. Összességében maximálisan meg vagyok elégedve!!! Rendszeresen fogok járni!"

Alexandra Mezei – "Szuper elegáns hely, kedves, mosolygós lányokkal, kitűnő gépekkel! Imádok ide járni!"