Chocolate Brown szolárium szalon nyitás

 

Szeretnél Te is a sikeres vállalkozók táborához csatlakozni?

Jövedelmező befektetést keresel megtakarított pénzednek?

Biztos vagyok benne, hogy egy szolárium stúdióban ücsörögve, miközben a sorodra vártál eszedbe jutott már, hogy milyen sok ember jár szoláriumba! Esetleg el is kezdtél számolgatni, mennyi is lehet egy ilyen szolárium stúdió napi bevétele! Talán még irigykedtél is milyen jól mehet a szolárium szalon tulajdonosának!

Amennyiben ezek a gondolatok már megfordultak a fejedben mi segítünk neked tovább gondolni és segítünk neked megvalósítani SAJÁT SZOLÁRIUM STÚDIÓDAT!

Lépésről lépésre végigvezetünk az úton, amelynek végén ott vár rád kulcsrakész szolárium szalonod, ami jövedelmező megélhetési formát biztosít számodra.

Most lássuk a teendőket!

Első és legfontosabb megfelelő helyet találni leendő szolárium szalonod részére! Olyan helyen kell szolárium stúdiót nyitni, ami könnyen és gyorsan megközelíthető, hogy az emberek, akár munkába menet, akár bevásárlás közben igénybe tudják venni szolgáltatásaidat!

El kell döntened milyen szolárium gépekkel szeretnél dolgozni, álló szolárium, fekvő szolárium!

A kiválasztásnál lényeges eldönteni hány gépet szeretnénk szolárium szalonunkba. Milyenek a helyiség adottságai gondolok itt a nagyságára.

Teljes körű tanácsadással tudunk szolgálni neked hisz cégünk a piac legjobb új és felújított szolárium gépeit forgalmazza

Nálunk megtalálhatod új szolárium szalonod számára a legmegfelelőbb készülékeket!

Második lépés

Már kiválasztottuk számodra a megfelelő szolárium gépeket és akkor most mehet a varázslat

Teljes körűen felépítjük számodra szolárium stúdiódat! Kialakítjuk a szolárium boxokat, pultot, szolárium vezérlő rendszert stb…

Segítünk a megfelelő, legjobb minőségű szolárium csövek kiválasztásában és beszállításban.

Amennyiben teljes körű szolgáltatást szeretnél biztosítani ügyfeleid számára érdemes a szoláriumozáshoz kapcsolódó kozmetikumokat is forgalmazni szolárium szalonodba

Cégünk természetesen ezt is biztosítja ügyfelei számára

Összefoglalva

Keress minket mi segítünk neked megálmodni és felépíteni szolárium stúdiódat az ország egész területén és akár külföldön is!

Teljes körű szolárium szalon belsőkialakítás, trendi design!

Biztosítjuk számodra a legmodernebb szolárium gépeket legyen szó álló vagy fekvő szoláriumokról!

Szállítjuk neked a szolárium csöveket kozmetikumokat mindent, amire egy szolárium szalonnak szüksége van.

A TE dolgod csupán üzemeltetni szoláriumodat és minél több embert boldoggá tenni szolgáltatásaiddal.

Röviden ennyi lenne a siker titka!

Amennyiben további kérdések merültek fel benned vagy úgy gondolod, hogy belevágnál egy szolárium stúdió üzemeltetésébe ne habozz keress bizalommal nálunk minden kérdésedre választ találsz!

Szolárium Stúdió Építés

Akciós ajánlataink

Minden nálunk vásárolt csövet ingyen viszünk házhoz! Ne késlekedjen és nyissa a szezont új szoláriumcsövekkel. Tegye meg megrendelését telefonon vagy e-mailben és ne törődjön a szállítással járó teendőkkel. A szállítás Magyarország teljes területén 200 000 Ft vásárlási érték felett ingyenes! Külföldre megegyezés szerint kedvezményes szállítást intézünk! Kérje ajánlatunkat!

Csatlakozzon Chocolate Brown Csokiszolárium Hálózatunkhoz!

Szolárium stúdió nyitás

Nálunk mindent egy helyen megtalálsz! Segítünk megálmodni és felépíteni SAJÁT SZOLÁRIUM SZALONODAT! Teljes körű szolgáltatást nyújtunk a szolárium szalon belső felépítésétől kezdve! Biztosítjuk számodra a szükséges szolárium gépeket, szolárium csöveket, kozmetikumokat és minden kiegészítőt, ami egy szolárium szalon nyitásához szükséges.

További részletekért látogass el Szalon Nyitás menüpontunkba

Szolárium szalon nyitás

Rólunk mondták

Erika Váradi – "Maximális a színvonala. Rendszeres csőcseré, fullos gépek. Kedves segítőkész recepciós lányok. A barátnőimmel nem is vagyunk hajlandóak máshova menni."

Xénia Kiss – "Ma voltam először, de megvettetek. Nagyon kedves volt a recepciós lány. Összességében maximálisan meg vagyok elégedve!!! Rendszeresen fogok járni!"

Xénia Kiss – "Ma voltam először, de megvettetek. Nagyon kedves volt a recepciós lány. Összességében maximálisan meg vagyok elégedve!!! Rendszeresen fogok járni!"

Alexandra Mezei – "Szuper elegáns hely, kedves, mosolygós lányokkal, kitűnő gépekkel! Imádok ide járni!"